LONGKOU makaron sojowy 250g
Opis
Specjalność Azjatycka do zup i dań z Woka
Makaron sojowy LONGKOU to wyjątkowy i popularny produkt, który znalazł uznanie zarówno w Azji, jak i w innych regionach świata. Jest to doskonała alternatywa dla tradycyjnego makaronu pszennego, szczególnie dla osób poszukujących bardziej odżywczych opcji.
Sprawdzi się zarówno w codziennych posiłkach, jak i podczas przygotowywania bardziej wyjątkowych dań kuchni azjatyckiej.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1470kJ/346kcal,
Tłuszcz < 0,5g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1g,
Węglowodany 86g
w tym cukry < 0,5g
Białko <0,5g,
Sól 0,14g.
Składniki skrobia grochowa, skrobia kukurydziana, woda, skrobia z fasoli mung.
Sposób przygotowania Makaron przed użyciem należy przez 5 minut moczyć w gorącej wodzie. Następnie dobrze odcedzić i przetwarzać wedle potrzeb np do dań z woka.
Przechowywać w suchym miejscu. Produkt suszony
Kraj produkcji: Chiny