PASTY
PASTY
Pasty orientalne – dodatek, który pokochasz od pierwszego użycia!
Kuchnia azjatycka jest genialna w swojej prostocie. Wykorzystuje się w niej niewiele składników, jednak za charakterystyczny smak i aromat odpowiadają dodatki. W tej kategorii przygotowaliśmy pasty koreańskie, które cieszą się ogromną popularnością. Służą głównie jako baza do marynat i sosów orientalnych, choć często wykorzystuje się je także jako podstawę zup. W ofercie naszego e-sklepu znajdziesz pasty warzywne, które wzbogacą każde Twoje danie – nie tylko orientalne.
Pasty azjatyckie – bogactwo orientalnych smaków i aromatów na wyciągnięcie ręki
Pasty orientalne to kompozycje wielu składników. Miłośnicy azjatyckich smaków często sięgają po pasty sojowe. Z tej rośliny strączkowej przygotowuje się też pasty miso, które są genialną bazą do kultowej, orientalnej zupy. Do ostro-kwaśnych potraw kuchni tajskiej z pewnością wykorzystasz pasty Tom Yum. Tradycyjne Pad Thai nie może obejść się bez dodatku owoców tamaryndowca – taką pastę także znajdziesz w naszej ofercie.
Pasty koreańskie o szerokim zastosowaniu
Nasza oferta to dowód na to, że w kuchni orientalnej nie ma mowy o nudzie. Przygotowaliśmy bogaty wybór past warzywnych, m.in. na bazie papryki. Pasta Muhammara stanowi idealny dodatek do hummusu – jest lekko pikantna, a zarazem słodka. W tej kategorii nie zabrakło również produktów o uniwersalnym zastosowaniu, takich jak np. pasta curry – doskonale komponuje się z daniami obiadowymi, kolacjami, ale także z przekąskami czy kanapkami. Stanowi ciekawy dodatek do mięs, choć równie świetnie smakuje z daniami jarskimi. Przekonaj się sam – zaproś nasze pasty do swojej kuchni już dziś!